Σκι

ΓιΓια τους φανατικούς του Σκι, η κατηφορική πλαγιά του βουνού Πηλίου, είναι οπωσδήποτε κάτι, που αξίζει να προστεθεί στα συν της περιοχής! Οι πίστες και οι αναβατήρες, ανοίγουν από τον Δεκέμβριο και μετά.
Το χιονοδρομικό κέντρο στο βουνό του Πηλίου (1500 μέτρα), στις Αγριόλευκες, είναι ένα από τα πρώτα χιονοδρομικά κέντρα που λειτούργησαν στην Ελλάδα. Απέχει μόνο μερικά χιλιόμετρα από τις Βίλλες Ορτανσία και Κερασιά.
Υπάρχουν τέσσερις πλαγιές για σκι. Η Θέτις, η Φαλκονέρα, το Πανόραμα καθώς και μία πίστα εξάσκησης για τους αρχάριους. Το βουνό του Πηλίου, διαθέτει 5000 μέτρα, απολαυστικό σκι. Προσφέρει δύο αναβατήρες με δύο καρεκλάκια. Μπορείτε να ενοικιάσετε εξοπλισμό και στο κέντρο λειτουργεί ένα εστιατόριο με παραδοσιακό φαγητό και ένα καφέ μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε κάτι ζεστό.
Υπάρχουν 4 κόκκινες, 2 μπλε, 2 μαύρες και 1 κίτρινη πίστα. Μπορείτε να δείτε τις πίστες στο τέλος της σελίδας. Κατά τους χειμερινούς μήνες, Δεκέμβριο με Απρίλιο, το κέντρο, είναι ένας δημοφιλής προορισμός και οι αναβατήρες, δουλεύουν συνεχώς. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα και άλλα χειμωνιάτικα σπορ, όπως snowboard και artillery σκι.
Αυτό που κυρίως συναρπάζει τους σκιέρ, που επισκέπτονται επανειλημμένως το κέντρο, είναι η μοναδική θέα που διαθέτει, καθώς κατηφορίζουν τις πίστες. Ο μοναδικός συνδυασμός του Αιγαίου Πελάγους με τον Παγασητικό Κόλπο. Η θέα που μπορείτε να απολαύσετε από κει, είναι πραγματικά μαγευτική.


360°  πανόραμα:
Panorama_ski.JPGpiliomap.jpg

 pilio.jpg

café_pilio.jpg

pilio_2.jpg
 

 Πρόταση για δραστηριότητες στο Πήλιο

Ο Κήπος του Πηλίου είναι ένα έργο της Ross Holidays, Προσφέρουμε επίσης βίλες στην Νότια Κρήτη.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in Greece Nederlands - Villas in Griekenland Ελλάδα - Βίλες στην Ελλάδα