χειμώνα

 

Το Πήλιο τον χειμώνα είναι ιδανικός προορισμός για χειμερινές διακοπές, καθώς με το που πέσει το χιόνι, ντύνει τα πάντα με την κατάλευκη μαγεία του, μετατρέποντας το τοπίο σε μέρος μαγικό και ονειρεμένο.
Ο χειμώνας στο Πήλιο είναι μια εμπειρία γαλήνης και φυσικής ομορφιάς, καθώς το λευκό του τοπίου εναρμονίζεται με τη μυρωδιά των ξύλων που καίγονται στα τζάκια, σκορπίζοντας παντού την υπέροχη αυτή μυρωδιά που σε κάνει να νιώθεις ένα με την φύση.
Ο χειμώνας στο Πήλιο είναι μία εποχή κατάλληλη για πολλές δραστηριότητες
Μια από αυτές σκι στις Αγριόλευκες, το πανέμορφο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο, περπάτημα στα αμέτρητα καλοδιατηρημένα μονοπάτια του σ όλα τα χωριά.
Αν πάλι η έξοδος δεν είναι δυνατή, είναι καιρός για τσίπουρο και κρασί με νόστιμους μεζέδες, κάστανα στην φωτιά, και καλή παρέα με φίλους και οικογένεια.
Είναι η ώρα να απολαύσουμε την συντροφιά ενός καλού βιβλίου, ευκαιρία να πούμε ιστορίες και παραμύθια στα παιδιά , ξυπνώντας μνήμες αθωότητας και νοσταλγίας

Ένα ταξίδι στο βουνό των Κενταύρων δεν είναι μόνο ανάγκη, αλλά και μια εσωτερική επιθυμία που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Είτε σχεδιάζετε τις χειμερινές σας διακοπές είτε απλώς μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο, το Πήλιο είναι πάντα ο ιδανικός προορισμός.

Έχοντας δημιουργήσει ένα ονειρικό περιβάλλον για φιλοξενία και απόλαυση, σας προσκαλούμε στο όμορφο Πήλιο, ώστε να νιώσετε από κοντά τη ζεστασιά και τη μαγεία του.
Έχουμε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαμονή σας ευχάριστη και αξέχαστη.
Μια μοναδική εμπειρία, με αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη σας για πάντα.
 

.

.

Ο Κήπος του Πηλίου είναι ένα έργο της Ross Holidays, Προσφέρουμε επίσης βίλες στην Νότια Κρήτη.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in Greece Nederlands - Villas in Griekenland Ελλάδα - Βίλες στην Ελλάδα