Βίλλα Κερασιά

Βίλλα Κερασιά

Αυτή η βίλλα είναι κατάλληλη για 4 έως 6 άτομα. Μερικά σκαλοπάτια σας οδηγούν στην είσοδο της κατοικίας. Για πραγματικές στιγμές απόλαυσης αυτή η βίλα είναι η πλέον κατάλληλη. Η βίλα διαθέτει επίσης μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που σίγουρα θα σας αρέσει. 

Ο κάτω όροφος αποτελείται από ένα σαλόνι με άνετο καθιστικό, τζάκι και τηλεόραση. Επίσης υπάρχει μια τραπεζαρία με ένα τραπέζι και καρέκλες. Η ανοιχτή κουζίνα είναι πλήρως επιπλωμένη και διαθέτει πλυντήριο πιάτων. Στον ίδιο όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια. Ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει διπλό κρεβάτι και τηλεόραση. Το άλλο υπνοδωμάτιο έχει επίσης διπλό κρεβάτι και τζάκι. Σε αυτό το δωμάτιο υπάρχει και μια καθιστική γωνία με τηλεόραση. Το μπάνιο αυτού του ορόφου διαθέτει ντουζιέρα, τουαλέτα και πλυντήριο ρούχων.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ένας παραδοσιακός οντάς. Τα παράθυρα τριγύρω προσφέρουν μια θέα που κόβει την ανάσα. Ένα τζάκι με μερικές άνετες καρέκλες κάνουν κι αυτόν τον χώρο ένα δωμάτιο με ατμόσφαιρα. Στο καθιστικό αυτό υπάρχει τηλεόραση. Το τρίτο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον ίδιο όροφο με συνεχόμενο έναν χώρο με ντουλάπες κι ένα μπάνιο με μπανιέρα και τουαλέτα. Το ατμοσφαιρικό υπνοδωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι κι ένα τζάκι.

Υπάρχει ένας χώρος γυμναστηρίου ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες με σάουνα κι ένα μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα. Επίσης στον χώρο του γυμναστηρίου υπάρχει μια τηλεόραση. Η βίλα διαθέτει κλιματισμό.

Μπροστά στην κατοικία υπάρχει μια μεγάλη πλακόστρωτη βεράντα με ξύλινο τραπέζι και καρέκλες. Ένα μπάρμπεκιου με τραπέζι φαγητού σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη θέα και κατά την διάρκεια του φαγητού σας. Μερικά σκαλοπάτια προς τα κάτω καταλήγουν στον μεγάλο κήπο με πισίνα και τζακούζι. Κάτω από ένα σκέπαστρο υπάρχει μια άνετη καθιστική γωνία και γύρω από την πισίνα υπάρχει μια αιώρα με μερικές ξαπλώστρες

Λόγω της τοποθεσίας των παραδοσιακών Μηλεών αυτή η βίλα είναι προσβάσιμη από καλντερίμι. Με τα πόδια είναι μόνο 10 λεπτά μέχρι την πλατεία του χωριού. Σε απόσταση 300 μέτρων μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητο και να συνεχίσετε για 5 λεπτά με τα πόδια μέχρι τη βίλα ακολουθώντας το καλντερίμι.  

Κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις βίλλες.
Η Βίλλα Ορτανσία δεν φιλοξενεί πάνω απο 4 άτομα *
Η Βίλλα Κερασιά δεν φιλοξενεί πάνω από 6 άτομα *
* Εκτός μωρά έως και 2 ετών

00 30 6986432218

Ο Κήπος του Πηλίου είναι ένα έργο της Ross Holidays, Προσφέρουμε επίσης βίλες στην Νότια Κρήτη.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in Greece Nederlands - Villas in Griekenland Ελλάδα - Βίλες στην Ελλάδα