Ρεικι

To REIKI είναι μία τεχνική, που αναπτύχθηκε το 1922 από τον Ιάπωνα Μikao Usui.
Η ονομασία στα Ιαπωνικά σημαίνει:Rei- Πνεύμα ή Παγκόσμιος συμπαντικός Νούς. Ki είναι η ‘ενέργεια’, έτσι REIKI σημαίνει ‘συμπαντική ζωτική ενέργεια’.

SHAMBALLA είναι μία πολύ δυνατή ενέργεια, η οποία μας δόθηκε μέσο του John Armitage και έχει βαθειά αποτελέσματα στο σώμα μας και το πνεύμα μας. Χρησιμοποιεί την ενέργεια του σύμπαντος μεταλλάσσοντας την ,ανεβάζοντας παράλληλα την δόνησή μας και όπως και το REIKI χρησιμοποιούμε μια τεχνική με το άγγιγμα των χεριών μας στο σώμα του αποδέκτη. Ουσιαστικά είναι μία εναλλακτική ολιστική προσέγγιση εξισορρόπησης του σώματος και του πνεύματος. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας , γίνεται μεταφορά ενέργειας μέσα από τις παλάμες του παροχέα προς τον αποδέκτη.

Φυτά, ζώα , άνθρωποι, είναι όντα που στηρίζονται στην συμπαντική ενέργεια. Κάθε όργανό μας, κάθε κύτταρό μας, κάθε σκέψη και συναίσθημα, υποστηρίζονται από αυτήν την ενέργεια.
Τα πάντα λειτουργούν μέσα στον ωκεανό της συμπαντικής ενέργειας, μέσα στον ωκεανό της αναζωογονητικής ενέργειας.

Ο άνθρωπος αναπληρώνει την ενέργειά του, κυρίως μέσω του ήλιου και της φύσης, με το φαγητό και τον ύπνο.

Αλλά μπορεί να πάρει μεγάλες ποσότητες αναζωογονητικής ενέργειας, μέσω του διαλογισμού, της yoga, του tai-chi και άλλων εναλλακτικών δρόμων και φυσικά με το REIKI και την SHAMBALLA, με αποτέλεσμα να αποκτά υγεία και δύναμη.

Αν η ενέργειά σας είναι πεσμένη, το αποτέλεσμα θα είναι να είσαστε αδύναμοι, να αντιμετωπίζετε ζητήματα ανισορροπίας, ασθένειας του σώματος ( τόσο του φυσικού όσο και του πνευματικού), σε αντίθεση με κάποιον που η ενέργειά του είναι σε υψηλά επίπεδα, ο οποίος είναι ευχάριστος, σκέφτεται θετικά, είναι υγιής και γεμάτος όρεξη για ζωή.

Οι συνεδρίες του REIKI και της SHAMBALLA, είναι χαλαρωτικές και ευχάριστες και συνήθως διαρκούν 1 ώρα.

Ο παροχέας, που είναι ο υπεύθυνος ειδικός ,μεταφέρει την ενέργεια τοποθετώντας απαλά τις παλάμες του στο σώμα του αποδέκτη.
Το άτομο που λαμβάνει, χρειάζεται μόνο να ξαπλώσει σε ένα μαλακό στρώμα(κρεβάτι), με τα ρούχα του αν θέλει.

Ο παροχέας , σταδιακά θα καλύψει με τις παλάμες του όλο το σώμα του αποδέκτη, από το κεφάλι ως τα πόδια.

Πολλοί αποδέκτες, μετά την συνεδρία, νιώθουν πραγματικά αλλαγμένοι. Πιο ήρεμοι, το stress έχει φύγει, γεμάτοι ενέργεια και πιο αισιόδοξοι. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΟΙ. Το REIKI και η SHAMBALLA, μας χαρίζουν ηρεμία και γαλήνη. Αποτοξινώνουν το σώμα και ενισχύουν όλες τις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Γεμίζουν το σώμα με καθαρή ενέργεια, καθαρίζουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Λειτουργούν σε όλα τα επίπεδα, στο φυσικό, το συναισθηματικό, το νοητικό, το πνευματικό, πραγματικά όπου το έχει ο καθένας ανάγκη.
 

 

 

 

Ο Κήπος του Πηλίου είναι ένα έργο της Ross Holidays, Προσφέρουμε επίσης βίλες στην Νότια Κρήτη.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in Greece Nederlands - Villas in Griekenland Ελλάδα - Βίλες στην Ελλάδα